PVPKO 08 Mart 2009 - 1299 Private Server Tanıtım,Database,Client ve Procedure Paylaşım Blogu
KnightOnline PVP Server Tanıtımı
Metin2 PVP Server Tanıtım

14 Mart 2009 Cumartesi

Sitemize Kısa Bir Ara Vermek Zorundayız.!

Sevgili Site Ziyaretçileri ve Takipçileri;

1299 Private Server Tanıtım,Database,Client ve Procedure Paylaşım Blogu oLarak " 1 "  aşkın olarak 1299 Private Serverlar ile ilgili bir çok döküman ve yamayı düzenleyerek sizlerle buluşturdum.

Bu hizmete karşılık sizde bana;
  • Pagerank 2
  • 400k Alexa
  • Belli Bir Miktar Para kazandırdınız.
Fakat " Taşınma " nedeniyle   " 15 - 25 gün "  süresiyle sitemize konu açılamayacaktır.

Sitemizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler,d0FuTr [!]

12 Mart 2009 Perşembe

SQL Server 2000 Kurulum Hatası ve Çözümü

1299 Private Serverlar, kurmak isteyen arkadaşlar ilk baş SQL Server Kurmaları gerekir. Bir çok sitede bu kurulumu resimli olarak anlatımı mevcuttur. Fakat çoğu kişide kurulum sırasında ;

" A previous program installation created pending file operations on the installation machine.You must restart the computer before running setup "

hatasıyla karşılaşırlar bunun çözümü için aşağıdaki adımları uyguladığınızda sorunlar ortadan kalkacaktır..

"Öncelikle regedit uygulamasını çalıştırın HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager anahtarına gidin. Session Manager anahtarı altında PendingFileRenameOperations anahtarının adını değiştirin ve kurulumda kaldığınız yerden devam ediniz. "


Kaynak
YASAL UYARI !! Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, s.gezer92[at]gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
Arkasında Google Var! | Bu site Google Adsense ile gelir sağlamaktadır.